Новини
Погода

Погода на 5 червня: вітри та грози прогнозують на Хмельниччині

Останній день першого тижня літа погодою мешканців Хмельниччини не порадує. Принаймні, так обіцяють синоптики, вкотре прогнозуючи різноманітні опади та поривчасті вітри. Температура повітря, у порівнянні з попередніми днями, дещо знизиться.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в неділю, 5 червня, в області буде хмарно. Вночі дощ, місцями значний дощ; вдень короткочасний дощ. Місцями грози. Вітер південно-східний з переходом на північно-східній 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 16-21° тепла..

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ вранці посилиться. У другій половині дня він почне стихати і ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +15, вдень +17, ввечері +18.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранці йтиме дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. Температура повітря вранці +17, вдень +20, ввечері +18.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +15, вдень +16, увечері +17.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook