Новини
Суспільство

На Хмельниччині попрощалися з трьома загиблими військовими

Церемонії прощання з військовими, які загинули, захищаючи Україну, відбулися сьогодні, 8 червня, у трьох громадах Хмельницького району. Ще одну трагічну звістку отримали сьогодні на Деражнянщині.

Мешканець Вовковинецької громади, депутат селищної ради Євген Мельник загинув 29 травня, під час ворожого обстрілу біля міста Золоте на Луганщині. Востаннє зустрічали та проводжали до рідного села загиблого захисника живим коридором мешканці Копачівки, Шпичинець, Теперівки, Деражні, Кальні. Прощалися з односельцем в його рідному селі Гришки. Там же Євгена Мельника поховали.

Із 34-річним Богданом Стасюком прощалися у селі Давидківці Хмельницького району.

Як розповіла староста села Олена Ярмщук, Богдан воював у зоні АТО, а після повномасштабного російського вторгнення одразу став на захист України.

Загинув Богдан Стасюк 6 червня на Донеччині.

У Старій Синяві прощалися з полковником Миколою Вовком, який загинув на Донеччині 5 червня. Загиблого військового також зустрічали живим коридором у Заліссі, Паплинцях та Старій Синяві. Поховали Миколу Вовка у Хмельницькому на Алеї Героїв.

Ще одна трагічна звістка надійшла сьогодні на Деражнянщину. У Вовковинецькій громаді повідомили про загибель Сергія Бабасюка. Прощатимуться із полеглим військовим у громаді завтра, 9 червня.

Головне фото: Роман Рудаков

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook