Новини
Надзвичайні події

Тіло чоловіка дістали з дна кар’єру на Шепетівщині

З початком літа бажаючих відпочити біля водойми та охолодитися суттєво побільшало. Попри роз’яснювальну роботу, яку проводять з населенням рятувальники Хмельниччини, для декого такий відпочинок закінчується трагічно. Тіло чоловіка, який пішов купатися та втопився, дістали вчора з водойми на Шепетівщині.

Масштабні інформаційно-просвітницькі заходи біля водойм, під час яких надзвичайники спілкуються із відпочивальниками та нагадують громадянам правила безпечного відпочинку проводять на Хмельниччині систематично. Особливу увагу роз’яснювальній роботі приділяють у вихідні. Останнім часом рятувальники “відпрацювали” чимало водойм на території області, де відпочивають подоляни.

Під час заходів співробітники ДСНС наголошують на важливості дотримання основних правил перебування біля водних об’єктів: передусім відпочинок має бути «тверезим», не слід заходити у дуже холодну воду, не робити далеких запливів та не дозволяти дітям заходити у воду без супроводу дорослих,повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Попри це, з початком літа починають надходити звістки про загибель людей на воді. Вчора, 12 червня, службу “101” повідомили про чоловіка, який пішов купатися на затопленому кар’єрі в селі Михайлючка на Шепетівщині та зник.

Обстеживши водойму, надзвичайники знайшли потопельника та доставили його тіло на берег. Обставини загибелі чоловіка 1976 року народження встановлюють правоохоронці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook