Новини
Суспільство

Партію обладнання для фронту зібрали у Хмельницькому

У Хмельницькому продовжують підтримувати Збройні Сили України технікою та обладнанням, необхідними для ефективної боротьби з ворожими військами. Про речі, які придбали для війська, розповів Хмельницький міський голова.

Коптер, тепловізори, літній одяг та ще один мініекскаватор хмельничани придбали для бригади територіальної оборони.

Частина військових саме вирушила в східному напрямку. Поспілкувалися трохи, помолилися разом. Купуємо, збираємо, допомагаємо, працюємо далі… – написав міський голова.

Ще одна важлива передача для військових підрозділів – ретранслятор з усім відповідним обладнанням, придбаний за кошти міського бюджету, 37 радіостанцій Motorola DP 4400 і DP 4600, Kenwood, придбані за власні кошти, кошти меценатів, частину передали партнери з Польщі.

Минулого тижня 20 радіостанцій Motorola DP 4600 вже передавали двом нашим бойовим підрозділам,написав Олександр Симчишин.

Крім того, за останні 12 днів БФ “Волонтери Поділля” зібрали та передали військовим: автомобільну техніку, тепловізори, прилади нічного бачення, радіостанції Motorola DP 4600, квадрокоптери, літнє взуття та одяг, господарські товари та інструмент, медикаменти.

На Харківщину відправили реанімобіль з запасними шинами та генераторами. У Виноградівський психоневрологічний інтернат відправили п’ять коробок необхідних речей. Дістали 145 військових медичних аптечок та 5 шоломів. Замовили 1000 підсумків для аптечок, які будуть укомплектовуватися. Близько десятка посилок відправили сім’ям загиблих героїв.

Традиційно влаштовували “перукарський день” для військовослужбовців, а також передали в різні госпіталі необхідні речі, їжу та квіти. Нафасували 300 пакетів сухого борщу, а це 2100 літрів готового продукту для наших захисників. А головне – відправили нашою волонтерською поштою десятки посилок на Харківщину та Донеччину!написав на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Віталій Підгайчук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook