Новини
Дозвілля

На набережній у Хмельницькому облаштували територію для голубів (ВІДЕО)

Пташине містечко в мініатюрі – з годівницею, водою та клумбою – побачив на набережній хмельничанин та зафільмував, аби подарувати людям, котрі живуть у стресі через війну трохи позитиву. Голуби, які мешкають на набережній, звичайні, вуличні, але настільки доглянуті, що автор відео назвав їх елітними.

Вміння бачити щось хороше у складні часи випробувань – особливо цінне. На набережній Південного Бугу у Хмельницькому фотограф Дмитро побачив з любов’ю облаштовану територію, де мешкають голуби. І поділився побаченим з іншими.

Нещодавно був на набережній у справах, помітив на станції катамаранів дуже гарних ЕЛІТНИХ ГОЛУБІВ. Ні, не породисті, вуличні, але ДУЖЕ ДОГЛЯНУТІ. Дивлюсь і розумію, що ось ці істоти – вони радіють життю, їх тут люблять, годують і вони НЕ ЗНАЮТЬ, ЩО ТАКЕ ВІЙНА. Також здивувала любов до цих птахів. Виявляється, у них є імена. Виявляється, тут мешкають тільки ці голуби. У них є і спеціальна гарна годівничка, і їхня клумбочка з травичкою і водичка. Яка суть посту? Сам не знаю. Мабуть, просто любіть свою справу, любіть оточуючих і намагайтесь робити щось корисне,написав хмельничанин.

Загалом хмельницька набережна останнім часом дуже видозмінилася в кращий бік. Тут є місце для активного дозвілля – на спортивному майданчику, яким можуть користуватися всі бажаючі, для спокійного відпочинку – на нових стільцях-кріслах, деякі з яких обертаються навколо своєї осі, для катання на велосипедах – тут є велодоріжки, якими, щоправда, іноді активно користуються пішоходи. А тепер тут є і своєрідний зоокуточок – виключно для любителів птахів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook