Новини
Кримінал

З камери схову у супермаркеті Нетішина вкрали готівку

Мешканець Миколаївщини, який перебував на Хмельниччині у відрядженні, помилково відкрив чужу камеру схову у супермаркеті, де виявив чималу суму готівки дрібними купюрами. Не встоявши перед спокусою, чоловік привласнив чужі гроші та навіть встиг витратити частину на покупки. Проте досить швидко потрапив у руки правоохоронців.

Як повідомили у Шепетівському районному відділенні поліції, події відбувалися у Нетішині. Саме сюди у відрядження на кілька днів прибув житель Миколаївської області. Зробивши покупки у місцевому супермаркеті, намагався забрати з камери схову свої речі, проте випадково відкрив не ту комірку. Речей своїх там, звісно, не знайшов, натомість побачив гроші. У камері схову, як з’ясувалося згодом, працівники супермаркету зберігали дрібну готівку.

Замість повідомити про це працівників магазину, чоловік привласнив 9 тисяч гривень та пішов геть. Виявивши пропажу, касири звернулися до поліції, а ті, своєю чергою, оперативно встановили особу крадія. Він до цього часу вже встиг витратити частину коштів на придбання побутової техніки. Те, що залишилося, повернув.

Долю крадія вирішить суд. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook