Новини
Суспільство

На Кам’янеччині виявили нетверезого водія човна

Не лише на автошляхах, а й на водних плесах виявляють правоохоронці “водіїв” транспорту, які сідають за “кермо” після вживання алкоголю. Одного такого зупинили водні патрульні на Дністровському водосховищі. Тепер чоловікові загрожує штраф або адміністративний арешт.

Як повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, піймали нетверезого кермувальника вчора, неподалік села Рудківці. Аж на Новоушиччині мешканець Вінниці вирішив поплавати на гумовому човні після вживання алкоголю.

Будь-які пояснення щодо свого перебування на воді нетверезим чоловік надавати відмовився. Так само категорично не хотів проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння.

За скоєне порушення вінничанину загрожує штраф у сумі 25 500 гривень або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.

Довідка. Адміністративний арешт — це найсуворіший вид адміністративного стягнення, що застосовується лише у виняткових випадках за окремі види адміністративних правопорушень на строк до 15 діб і полягає у триманні правопорушника в ізоляції від суспільства.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook