Новини
Інфраструктура

Хмельницькі комунальники повернулися з Чернігова, де відновлювали зруйновану інфраструктуру

За два тижні “комунальний десант” хмельничан встиг виконати всі поставлені перед ним завдання з відновлення інфраструктури, зруйнованої внаслідок обстрілів міста росіянами.

Вже не вперше хмельничани вирушають на допомогу на схід України, аби допомогти повернутися містам, що потрапили під ворожі обстріли та бомбардування, до нормального життя. Про результати роботи комунальників у Чернігові повідомив директор Департаменту інфраструктури Василь Новачок:

За два тижні роботи наші хлопці відновили: 11 шиферних покрівель; понад 250 вікон у під’їздах; понад 2000 квадратних метрів м’яких покрівель! Пишаюся своїм колективом і щиро дякую за роботу.

Бригада комунальників складалася з 25 працівників. Окремо очільник департаменту подякував керівникам комунальних підприємств міста, за те, що в час активних ремонтів надали працівників для допомоги постраждалому місту, та приватному забудовнику, який, єдиний з десятків інших, відпустив двох працівників разом з “комунальним десантом”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook