Новини
Погода

Погода на 22 червня: шквалистий вітер та дощі прогнозують на Хмельниччині

Чергове погіршення погоди пообіцяли на завтра синоптики мешканцям Хмельниччини. Зокрема, обіцяють дощі, посилення швидкості вітру до 15-24 метрів на секунду та подекуди грози. Температура повітря, у порівнянні з попередніми днями, ще більше знизиться. Проте холодно не буде, буде комфортно, обіцяють синоптики.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 22 червня, у Хмельницькій області – мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза. Вітер  південно-західний з переходом на північно-західний  7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 18-23° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вранці +13, вдень +19, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +21.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Сильний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вранці +13, вдень +17, увечері +17.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook