Новини
Погода

Погода на 23 червня: небо над Хмельниччиною буде хмарним

Дещо тепліше, ніж напередодні, без опадів, але з затягнутим хмарами небом – такою за прогнозами синоптиків має бути погода завтра на Хмельниччині. Також обіцяють вітер – з півночі, тож навіть підвищення температури може не врятувати від холоду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в четвер, 23 червня, у Хмельницькій області – хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер  північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 20-25° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +21, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +22, ввечері +21.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +21, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook