Новини
Спорт

У Кам’янці відбувся дитячий турнір з мініфутболу (ФОТО)

Перший турнір з мініфутболу серед дитячих команд на Кубок паралімпійського чемпіона Віталія Трушева у Кам’янці-Подільському тривав два дні на спортивному майданчику мікрорайону Черемушек. Участь у змаганнях взяли шість команд. За результатами турніру п’ятеро гравців отримали статуетки, грамоти та грошові винагороди.

Кам’янчанин Віталій Трушев – триразовий чемпіон Паралімпійських ігор з футболу, чотириразовий чемпіон Світу, триразовий чемпіон Європи, переможець Всесвітніх ігор. Під час турніру він був не на полі, а поза ним, як організатор турніру (спільно з регіональним центром “Інваспорт” і відділом молоді та спорту).

За результатами турніру володарем Кубка Трушева стала команда «Юніор» ДЮСШ №2. На другій позиції – ФК «Фортеця». На третій – «Форвард», ДЮСШ №2.

Також визначено п’ятьох гравців, яким Віталій Трушев вручив статуетки, грамоти та грошові винагороди:

  • найкращий гравець – Денис Мичко,
  • найкращий бомбардир – Дмитро Дроздовський
  • найкращий захисник – Єгор Гоцуляк,
  • найкращий воротар – Артур Кривий,
  • найперспективніший гравець – Мухамед Алі Байрамалієв.

Приємно, що юних футболістів підтримало чимало кам’янчан в ролі вболівальників і гостей у ролі меценатів, – на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Михайло Посітко.

У подарунок команди отримали від меценатів форми, м’ячі, футбольні мініворота та солодощі, від міської ради – медалі та грамоти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook