Новини
Дозвілля

Патріотичний дитячий літній табір запрацював на Кам’янеччині

У Кам’янець-Подільській міській територіальній громаді в рамках національно-патріотичного проєкту «Поділля мрій» проводиться оздоровча кампанія для дітей учасників бойових дій.

Від сьогодні, 26 червня, і до 1 вересня на території санаторію «Лісова пісня» та дитячого закладу оздоровлення і відпочинку ЕКО Ленд в с. Привороття Друге (Кам’янець-Подільський район) діятиме додатковий літній табір національно-патріотичного спрямування та виховання для дітей, які проживають у Хмельницькій області.

На оздоровлення у таборі мають право діти загиблих воїнів України, військовослужбовців, учасників ООС/ АТО віком 10-15 років.

Для включення дітей в списки на відпочинок можна звертатись у військовий комісаріат, військові частини, а також до Департаменту соціального захисту населення: вул. Шевченка, 26, каб. 19. Телефони для довідок: 9-13-31, 067 314 65 67,повідомили у пресслужбі міської ради Кам’янця-Подільського.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook