Новини
Кримінал

На Хмельниччині чоловік, який вчиняв домашнє насильство, намагався підкупити поліцейських

Чоловік, на якого надійшла скарга через вчинене ним домашнє насильство, крім адміністративної відповідальності понесе ще й кримінальну – за спробу підкупу службових осіб. Серед декількох альтернативних покарань, які можуть бути накладені за такий злочин, найсуворіше – позбавлення волі до 4 років.

Відпрацьовуючи отримане повідомлення, патрульні з’ясували, що мешканець Хмельницького району у своєму помешканні чинив психологічний тиск на дружину, що є одним з різновидів домашнього насильства. На 43-річного чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення. максимальне покарання, яке загрожувало чоловіку за відповідною статтею КУпАП, – громадські роботи на строк від 30 до 40 годин або адміністративний арешт на строк до семи діб. Проте насильник хотів уникнути і такого покарання. Наступного дня, прийшовши до відділку поліції та побачивши поліцейських, які напередодні відвідували його домівку, запропонував їм гроші, а отримавши відмову, залишив їх у службовому автомобілі.

Тож тепер чоловікові доведеться відповідати також і за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, що підпадає вже під статтю з Кримінального кодексу, повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook