Новини
Суспільство

Двох хмельничан врятували під час патрулювання правоохоронці

Патрульні, вчасно опинившись на місці подій, врятували двох хмельничан. Побитому чоловіку надали допомогу, а літню жінку, якій стало зле на вулиці, провели додому.

Про будні правоохоронців розповіли у патрульній поліції Хмельницької області.

Днями патрулюючи вулицю Кам’янецьку інспектори побачили літню жінку, яка виглядала такою, що потребує сторонньої допомоги – вона стояла бліда, спираючись на автомобіль. Патрульні запропонували хмельничанці викликати “швидку”, проте вона попросила просто провести її додому, оскільки мешкала неподалік. Під супроводом патрульних жінка безпечно дісталася домівки.

Ще один випадок, коли патрульні нагодилися вчасно, стався у торговельному центрі в Хмельницькому. Патрульний, який перебував у закладі у власних справах, побачив на підлозі непритомного закривавленого чоловіка. Надавши потерпілому невідкладну домедичну допомогу, поліцейський дочекався медиків, які госпіталізували хмельничанина.

Як встановили згодом правоохоронці, конфлікт між 40-річним потерпілим та його 18-річним кривдником виник раптово, через зауваження, яке старший чоловік зробив молодшому. Останнього доставили у поліцейський відділок.

За інформацією Патрульної поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook