Новини
Суспільство

Хмельницькі фотографи продають свої світлини, щоб зібрати гроші для ЗСУ

Виставка хмельницьких фотографів «Україна переможе» відкрилася вчора, 30 червня, у музеї-студії фотомистецтва. Представлена колекція нараховує 60 світлин, які зробили шестеро хмельницьких фотомитців. Триватиме виставка, на якій можна придбати світлини та долучитися до збору коштів для ЗСУ, до кінця липня.

На фото, представлених на виставці, – мальовничі краєвиди Хмельниччини. Світлини можна не лише подивитися, а й купити. Надруковані вони не на звичайному принтері, а на спеціальному обладнанні. Виробник дає гарантію якості фото на сто років.  Гроші з продажу світлин витратять на потреби українських військових.

Автори світлин, які можна придбати на виставці: Олександр Солєнцов, Олександр Савенко, Микола Двужилов, Костянтин Жданов, Сергій Зисько та Анатолій Іванов.

Виручені від продажу світлин кошти планують витратити на закупівлю автомобіля для військових. Коштує одна така автівка 5 тисяч доларів, повідомили волонтери ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки». Два автомобілі вже викуплено, їх незабаром повезуть на схід.

Як пройшов перший день виставки-продажу світлин, розповіли у музеї-студії фотомистецтва.

Друзі, ви неймовірні! 14 000 гривень!!! І це лише за перший день виставки-продажу! Дякуємо всім за підтримку! Хто не встиг – не засмучуйтесь. Виставка триває і ми на Вас чекаємо.  Продовжуємо збір коштів на підтримку ЗСУ. Тримаймо стрій! І ще раз дякуємо кожному, хто долучився до нашої благодійної акції. Завдяки Вам ми на крок ближче до ПЕРЕМОГИ!!!

Прокоментував перший підсумок виставки і один з її учасників – фотограф Сергій Зисько:

14 тисяч за перший день. У Вас є ще два тижні, можна зайти, купити фото, або замовити, якщо не буде в наявності надрукованого.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook