Новини
Погода

Погода на 3 липня: грозу з градом прогнозують на Хмельниччині

Неділя принесе мешканцям Хмельниччини різноманітні погодні прояви: високу температуру повітря, короткочасні та сильні дощі, подекуди можна готуватися до грози з градом діаметром 6-19 мм. Також можливе короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 3 липня, у Хмельницькій області очікується хмарно з проясненням, короткочасний дощ, місцями значний, місцями грози. Вітер північний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 25-30° тепла.

Ввечері у Хмельницькому на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів.  Температура повітря вранці +22, вдень +27, ввечері +23.

Вранці у Кам’янці-Подільському погода буде ясною, вдень з’являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів. Температура повітря вранці +23, вдень +29, ввечері +26.

У Шепетівці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці +22, вдень +25, увечері +24.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook