Новини
Суспільство

Гамалій записав «вітання від Кіма» мешканцям Хмельниччини (ВІДЕО)

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації зустрівся з колегою, з яким не бачився від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Заразом записав спільне відео, в якому очільник Миколаївської ОВА передав привіт подолянам та подякував за підтримку.

Зазвичай українці звикли бачити «народного улюбленця» в кадрі самого. А його фірмове «Доброго ранку! Ми з України» – чи не найулюбленіша з фраз, що надихають до продовження боротьби з окупантами. Сьогодні ж на відео Віталій Кім з’явився не сам, а з очільником Хмельниччини.

Хмельниччина та Миколаївщина разом!  Кожного дня ми наближаємо перемогу, кожен на своєму фронті! Нарешті зустрівся з другом та колегою. Ми не бачились від початку повномасштабного вторгнення. Радий зустрічі!написав на своїх сторінках у соцмережах Сергій Гамалій.

Він також подякував мешканцям Миколаївщини за те, що вони є, за те, що вони роблять,

ВИ сильні, мужні, але Хмельниччина завжди буде вас підтримувати, завжди вас чекаємо в себе, завжди будемо допомагати і в нас ви будете теж, як вдома, – додав очільник Хмельниччини.

Віталій Кім також передав привіт Хмельниччині та подякував за підтримку:

Приїжджайте частіше, допомагайте нашим ЗСУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook