Новини
Кримінал

Прихильниця Росії постане перед судом у Хмельницькому

Протягом трьох місяців від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну хмельничанка у соцмережах провадила антиукраїнську діяльність, захищаючи Росію та вихваляючи її військових, які чинили звірства в українських містах. Колаборантку було викрито та відкрито щодо її дій кримінальне провадження. Наразі воно завершене, і прихильниця “русского міра” постане перед судом.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, свою антиукраїнську діяльність хмельничанка вела з лютого по квітень поточного року, використовуючи для цього соцмережі. Там публікувала відео із запереченням фактів збройної агресії проти України, публічно закликала підтримувати державу-агресора та вихваляла російських військових.

В помешканні хмельничанки під час обшуку виявили речі з російською символікою, в тому числі, прапори країни-агресора. Їх було вилучено разом з технікою, що містила докази протиправної діяльності.

Наприкінці червня 50-річній пропагандистці було оголошено про підозру. Досудове розслідування по справі завершено. Незабаром хмельничанка постане перед судом та відповідатиме за колабораційну діяльність відповідно до частини 1 статті 111-1 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, трьом військовим-зрадникам з Хмельниччини СБУ повідомила про підозру

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook