Новини
Інфраструктура

Абонентів “Хмельницькгазу” просять сплатити борги за доставку газу

Безперебійна робота «Хмельницькгазу», який працює під брендом Регіональна Газова Компанія (РГК), залежить, зокрема, і від того, наскільки сумлінно споживачі оплачують надані послуги. Тож абонентів компанії просять не лише вчасно подавати показники лічильників, а й так само вчасно оплачувати рахунки.  

Як підприємство критичної інфраструктури, «Хмельницькгаз», цілодобово працює в посиленому режимі воєнного стану 24/7  та забезпечує енергетичну безпеку Хмельниччини. А також –  безперебійний розподіл газу побутовим споживачам, юридичним особам, зокрема, підприємствам, переміщеним  з тимчасово окупованих територій.

У “Хмельницькгазі” нагадали: розраховуватися за доставку газу потрібно до 20 числа місяця.  Також необхідно сплатити існуючу заборгованість.

Покази лічильників важливо передавати АТ «Хмельницькгаз» щомісяця, з 1 по 5 число.

Як  оператор ГРМ, “Хмельницькгаз” передає ці дані на єдину інформаційну платформу оператора газотранспортної системи. Далі – постачальник формує рахунки за газ. Тож вчасно передані щомісяця показання – достовірні нарахування! – зазначають у компанії.

Для зручності оплати та передачі даних лічильників створено онлайн-сервіси:

  • Особистий кабінет 104.ua,
  • чат-бот 7104 ua у Вайбер, Телеграм,  
  • мобільний додаток 104 та ініші.

Для економії коштів  на комісії – можна  сплатити за доставку газу одразу одним платежем за кілька місяців або до кінця року, адже щомісячна сума за доставку є незмінною та в багатьох споживачів  меншою  за комісійні, – порадили у “Хмельницькгазі“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook