Новини
Інфраструктура

Через посуху мешканці села на Кам’янеччині отримуватимуть воду по графіку

Спека, надмірне споживання води, в тому числі для поливання городів, відтак нестача її у кранах споживачів – з такими проблемами від початку літа зустрічаються у багатьох громадах Хмельниччини. Проблему намагаються вирішити у різний спосіб. Зокрема, подаючи воду по графіку, як це вирішили зробити у громаді в Кам’янець-Подільському районі.

Новини про новий формат забезпечення водою мешканців села повідомили на сторінці у соцмережах сільської ради. У повідомленні зазначено, що “через посуху Жванець переходить на постачання води по графіку”. Пояснили таке рішення нестачею води через посуху та підвищене споживання.

Тож від сьогодні, 7 липня, і до кінця серпня (орієнтовно) водопостачання у село Жванець деякий буде здійснюватися за таким графіком:

  • 7, 8 липня – вулиці Грушевського, Придністровська, Івана Франка, Шевченка, Олександра Кириченка, Винниченка, частково Центральна та Степури.
  • 9, 10 липня – вулиці Кільцева, Миру, Богдана Хмельницького, Тернопільське шосе, Джерельна, провулок Лікарняний, Ринкова.

В наступні числа липня-серпня вода буде подаватися відповідно цього графіка, рахуємо від 7 липня,пояснили механізм у сільскій раді.

Такі новини не могли залишити байдужими селян, тож у коментарях вони відреагували:

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook