Новини
Суспільство

Відео та емоції привіз з поїздок у “гарячі” регіони начальник Хмельницької ОВА (ВІДЕО)

Начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повернувся з поїздки Україною, під час якої відвідав п’ять областей, мав чимало важливих зустрічей та зробив чимало важливих справ. Про результати поїздки розповів на своїх сторінках у соцмережах.

Волонтерська поїздка гарячими регіонами країни видалася дуже насиченою. Проїхавши кілька тисяч кілометрів, Сергій Гамалій встиг відвідати десятки позицій, передати так потрібний на фронті транспорт, зустрітися з бійцями батальйону територіальної оборони, які разом з військовими боронять Україну від російської орди.

З бійцями поспілкувалися з користю – дізналися їхні потреби, аби ефективніше забезпечувати тероборону всім необхідним, написав начальник Хмельницької ОВА.

Передав “привіт” Сергій Гамалій і російським окупантам, які нещодавно обстріляли Хмельниччину, завдавши збитків інфраструктурі.

Крім того – зустрівся з колегою та другом, з яким не бачився від початку війни – начальником Миколаївської ОВА Віталієм Кімом. Та показав шматочок відео з Миколаєва з наслідками “турботи” росіян.

Все, що показав та розказав подолянам Сергій Гамалій, ми зібрали у коротеньке відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook