Новини
Офіційно

Власникам бізнесу Хмельниччини нагадали про обов’язкову евакуацію під час повітряних тривог

Вкотре у Хмельницькій обласній військовій адміністрації власникам бізнесів, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням великої кількості людей, нагадали про необхідність евакуації під час оголошення повітряних тривог. Відповідний наказ начальник Хмельницької ОВА підписав вчора, 11 липня.

Зокрема, інформацію, розраховану на власників і керівників супермаркетів, торговельно-розважальних комплексів, критих ринків, закладів харчування, спортзалів, басейнів, великих офісних центрів тощо поширила пресслужба Кам’янець-Подільської міської ради.

Відповідно до наказу голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, під час повітряної тривоги необхідно евакуйовувати відвідувачів із вищевказаних закладів! А також – повідомити їм про сигнал тривоги, заходи безпеки та найближчі укриття. Крім того, персонал закладів має пройти відповідне навчання, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, після трагедії, яка сталася у місті Кременчук Полтавської області, де під час ракетного обстрілу загинули та травмувалися десятки відвідувачів одного з супермаркетів міста, які залишалися в приміщенні попри оголошення повітряної тривоги, на Хмельниччині провели низку заходів, покликаних убезпечити подолян під час ворожих обстрілів. Зокрема, тренувальну повітряну тривогу з евакуацією відвідувачів та персоналу провели в одному з ТРЦ міста.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook