Новини
Суспільство

Діти з Маріуполя прийшли в гості до хмельницьких кінологів (ФОТО)

До кінологічного центру поліції завітали юні переселенці з Маріуполя, які знайшли прихисток у Хмельницькому. Дітей познайомили з роботою центру, його чотирилапими підопічними, і навіть дозволили кожному спробувати себе в ролі кінолога.

Ініціатором такої зустрічі виступив центр «Я – Маріуполь», який наприкінці минулого місяця відкрився в Хмельницькому. Цей центр займається наданням юридичної, соціальної, медичної, психологічної допомоги Маріупольцям. У тому числі — організацією навчання та дозвілля дітей-переселенців.

У кінологічному центрі юним гостям спочатку розповіли про породи та особливості службових собак, методи їх навчання. А потім дітки мали змогу безпосередньо познайомитись із вихованцями центру.

Найбільше враження на хлопчиків та дівчаток справила бельгійська вівчарка Теро. Дітки були в захваті від того, які складні трюки вона виконує і наскільки чітко слухається кінолога. Гурт дітей навіть позмагався із Теро в перетягуванні каната. А спаніель Бім отримав, напевно, піврічну дозу обіймів.

Та найщемливіший момент зустрічі наступив, коли діти почали розповідати про своїх чотирилапих улюбленців, які були у них в Маріуполі…

Це була перша зустріч хмельницьких поліцейських з дітками із Маріуполя, але далеко не остання. Уже цієї п’ятниці вони планують завітати до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook