Новини
Нетішинська міська

Понад тисячу продуктових наборів отримають переселенці у Славуті

Благодійна допомога – продуктові набори – надійшла у місто на Шепетівщині вчора, 12 липня, від міжнародного благодійного фонду «World Center Kitchen». Видаватимуть допомогу сім’ям переселенців. Гуманітарний вантаж для ВПО надійшов також до Нетішина – від Товариства Червоного Хреста України.

Як повідомили у пресслужбі Славутської міської ради, всього отримано 1200 продуктових наборів. Раніше допомогу від цього ж благодійного фонду отримали у громаді Нетішина. Продукти роздаватимуть сім’ям, які переїхали в місто з районів України, що тимчасово окуповані або де ведуться активні бойові дії, і найбільше потребують підтримки.

Детальну інформацію про роботу гуманітарного штабу Славутської міської ради можна знайти також у спеціальній рубриці на офіційному сайті громади, – йдеться у повідомленні.

Про отримання гуманітарної допомоги від Товариства Червоного Хреста України повідомили також у Нетішинському територіальному центрі соціального обслуговування. Продуктові набори, що надійшли у громаду, призначені для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку в терцентрі та користуються соціальними послугами.

Отримати допомогу можна в територіальному центрі соціального обслуговування за адресою проспект Незалежності, 18, з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 17.00. При собі мати паспорт та довідку ВПО, – повідомили у терцентрі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook