Новини
Старокостянтинівська міська

Міський голова Старокостянтинова закликав мешканців громади бути обачними під час повітряних тривог

Голови громад Хмельниччини висловлюють співчуття мешканцям Вінниччини з приводу трагедії, яка сталася під час вчорашнього ракетного обстрілу та закликають не нехтувати сигналами тривоги та берегти себе.

Нагадаємо, у Волочиську сьогодні оголосили день жалоби за загиблими у Вінниці цивільними – дорослими та дітьми.

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук також відреагував на трагедію у сусідній області та наголосив: справжній намір окупантів, які не можуть досягнути поставлених цілей, – залякати всіх мешканців України, де б вони не були.

Вже ніхто не вірить у перемогу росії в цій війні суто воєнним шляхом, включно зі самими загарбниками. Тому вони й вдаються до тероризму, що має деморалізувати нас, посіяти паніку, пробудити й посилити народне невдоволення війною та розхитати становище всередині держави, – написав очільник міста.

Мешканці Старокостянтинова одними з перших на Хмельниччині відчули на собі зло, яке приніс в Україну “русскій мір” та його адепти – у перші дні повномасштабного вторгнення саме на місцевий аеродром прилетіли перші ворожі ракети.

До мешканців громади Микола Мельничук звернувся із проханням бути обачними та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Дорогі мешканці громади, я дуже прошу кожного із вас бути обачним під час повітряних тривог. Ворог оскаженів від власного безсилля та гатить скрізь, куди дістане. Вірю, що Бог захистить нашу громаду від нещастя, але не слід провокувати долю легковажністю. Працюймо заради перемоги, допомагаймо ЗСУ та віримо у мир та неминучий крах кремлівських фашистів! Слава Україні!

Головне фото: наслідки ракетного обстрілу Вінниці. Фото: Вінницька міська рада

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook