Новини
Офіційно

Податківці Хмельниччини проводять зустріч з агробізнесом

За ініціативи керівника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірини Зленко у форматі «круглого столу» з представниками аграрного бізнесу відбулося обговорення актуальних питань реєстрації та розблокування податкових накладних, яке започаткувало низку такого роду робочих зустрічей.

Його учасники, як кажуть, з перших уст отримали фахове роз’яснення подачі якісного пакета документів реєстрації податкових накладних, а також причин їх блокування, особливостей заповнення Таблиці даних платника ПДВ, питань оподаткування в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Ми щиро сподіваємось на бізнес орієнтовану позицію в питаннях реєстрації податкових накладних. Власне, з цією метою і розпочали інформаційно-комунікаційну кампанію для сільгоспвиробників з питань, що потребували роз’яснення фахівців податкової служби стосовно реєстрації та розблокування податкових накладних, що має мотивувати бізнес на активну роботу та системну сплату податків. На мою думку, саме такий відкритий діалог є одним із стимулів для того, щоб тримати економічний фронт і наближати перемогу, – наголосила у ході зустрічі Ірина Зленко.

Загалом зміст і тональність спілкування податківців та представників підприємницької спільноти краю засвідчили, що питання прозорих та зрозумілих процедур є актуальними для обох сторін, аби легальний бізнес мав можливість поповнювати обігові кошти і, як наслідок, продовжувати працювати, наповнювати бюджет, платити зарплати тощо.

У продовження важливої теми начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Хмельницькій області Оксана Дмитрієва детально ознайомила учасників «круглого столу» з процедурою одноразового добровільного декларування активів. Її базові положення щодо права задекларувати доходи відповідно податкової амністії, доступності механізму декларування дають можливості потенційним декларантам отримати фінансові переваги в майбутньому.

Відповідну інформацію та контактні телефони усі бажаючі можуть знайти на офіційному порталі Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook