Новини
Волочиська міська

Громада на Хмельниччині отримала гуманітарний вантаж з Угорщини

Європейські благодійні організації продовжують допомагати сім’ям, які були вимушені залишити свої домівки через війну, та оселилися на Хмельниччині. Чергова партія гуманітарного вантажу надійшла у місто Волочиськ Хмельницького району з Угорщини.

На території Волочиської громади наразі проживає 4296 вимушених переселенців. Тож допомога благодійників тут ніколи не зайва.

Як розповів міський голова Костянтин Черниченко, гуманітарний вантаж у Центр надання соціальних послуг міської ради надійшов вже вдруге. Цього разу – від Угорської екуменічної служби.

Угорська екуменічна служба допомоги надає гуманітарну підтримку людям, постраждалим внаслідок катастроф природного та техногенного походження. Основний принцип роботи організації – допомога мешканцям проблемних регіонів, незалежно від їхньої національності, політичних переконань, поглядів та віри, – йдеться у повідомленні Волочиської міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook