Новини
Екологія

У Красилові скликають толоку, щоб прибрати зону відпочинку

“Сам не зробиш – ніхто не зробить” – таке гасло втілюють у життя у різних куточках Хмельниччини небайдужі мешканці міста та сіл, які хочуть жити та відпочивати у чистоті та затишку. Красилів – не виключення. Тут на завтра, 23 липня, скликають толоку, аби прибрати одне з найпрекрасніших місць міста.

Оголошення про толоку опублікували на сторінці Красилівської міської ради. Пишуть, що ініціатива з проведення прибирання належить місцевій жительці Олені Явдосюк.

Жителів та гостей громади, кому небайдужий стан нашого довкілля, запрошуємо долучитися до толоки в одному із найпрекрасніших місць нашого міста – Яру, – йдеться у повідомленні.

Відтак перший вихідний день красилівчани та гості громади можуть провести з користю. Збір оголосили на 12.00 біля ставка.

З собою радять мати рукавички та бажання зробити крок для покращення екологічного стану довкілля в громаді. Мішки для сміття та його вивіз забезпечить Красилівська ЖЕК.

Якщо маєте сачок, то він точно стане в пригоді біля берега, оскільки дозволить позбавитися від дрібного сміття на поверхні водойми,додали у міській раді.

Нагадаємо, під час традиційної толоки у маєтку в Маліївцях активісти розкопали старий фонтан, який довгі роки маскувався під клумбу. Наразі він вже наповнений водою, а в майбутньому його планують реставрувати.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook