Новини
Суспільство

Лісівники Хмельниччини придбали автомобіль для ЗСУ

Родини працівників Зіньківського та Віньковецького лісництв Ярмолинецького лісгоспу зібрали понад 70 тисяч на високопрохідний автомобіль для ЗСУ. Ключі від автомобіля вже передали військовим, незабаром транспорт вирушить на передову.

В умовах війни мало українців залишаються байдужими до потреб військових, які захищають наш спокій на східних та південних рубежах. Саме там постійно особливо потрібні, зокрема, автомобілі, які швидко стають розхідним матеріалом та потребують заміни. На цьому наголошують волонтери, які активно допомагають із забезпеченням військових.

Лісівники Хмельниччини не змогли залишитися осторонь, тож ініціювали збір коштів, аби також допомогти Збройним Силам України. У Зіньківському та Віньковецькому лісництвах взялися збирати гроші, щоб придбати автомобіль для військових. Збір успішно завершили та вже придбали Kia Sorento. Ключі від нього лісничі Микола Магаляс та Анатолій Любінецький передали представникам дев`ятого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Колектив Зіньківського лісництва зібрав 43 тисячі гривень, Віньковецького – 30 тисяч. Лісівники вкотре конкретними вчинками доводять, що не залишаються осторонь потреб ЗСУ та військовослужбовців. Підтримуємо морально та матеріально кожного мобілізованого з підприємства, оперативно реагуємо на всі запити сьогодення. Разом до ПЕРЕМОГИ, адже саме в єдності – сила! – прокоментував директор Ярмолинецького лісгоспу Іван Кирилюк.

За інформацією Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook