Новини
Суспільство

Переселенці у Хмельницькій громаді можуть отримати безплатно садово-городній інвентар

Садово-городній інвентар можуть безкоштовно отримати вимушені переселенці та сім’ї, які їх прихистили. Відповідний проєкт запустила громадська організація “Центр стратегічних ініціатив”. Таким чином у громаді хочуть підтримати людей, які обробляють землю. Заявки прийматимуть до 31 липня.

Ми маємо можливість на 100 тисяч гривень підтримати колективні звернення людей, які бажають безплатно отримати садово-городній інвентар. Ми не обмежуємо людей, ми хочемо підтримати те, що їм потрібно. Це можуть бути лопати, секатори, щось зовсім просте, але в великій кількості. Або це може бути щось дороговартісне, наприклад, шипоріз, мотоблок або бензокоса, – коментує голова ГО «Центр стратегічних ініціатив» Наталія Шмурікова.

Цього разу інвентар надається не окремим людям, а колективам, які складаються щонайменше, з п’яти сімей. Сума, на яку можуть розраховувати такі “команди”, – до 10 тисяч гривень.

Щоб отримати інвентар, на адресу громадської організації «Центр стратегічних ініціатив» потрібно надіслати колективне звернення з підписами усіх людей, які попередньо мають обговорити та дійти згоди, який саме інвентар їм потрібен.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook