Новини
Погода

Погода на 4 серпня: дощі та грози повертаються на Хмельниччину

І знову дощ, і знову грозу обіцяють синоптики на завтра мешканцям області. Схоже, до них треба бути готовими постійно. На температуру повітря обіцяні опади не вплинуть – воно знову має бути майже спекотним.  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 4 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 23-28° тепла.

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря вранці +20, вдень +25, ввечері +22.

Перша половина дня у Кам’янці-Подільському буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вранці +20, вдень +26, ввечері +23.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря вранці +21, вдень +26, увечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook