Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому через ремонт мосту в серпні буде ускладнено рух транспорту

У Хмельницькому ремонтують ділянку дороги на Трудовій — від вулиці Шевченка до Чорновола. Це міст, що лежить над залізничними коліями. Витратять на ремонт близько 2,5 мільйонів гривень. Планують завершити роботи до 1 вересня.

Затори на вулиці Трудовій хмельницькі водії почали фіксувати від учора, 2 серпня. На ділянці від вулиці Шевченка до Чорновола почали ремонт дорожнього покриття.

Ремонтуватися буде безпосередньо сам міст над залізницею. Зараз проводимо поточний ремонт деформаційних швів, оскільки вони вражені корозією, в них потрапляє волога. Щоб вберегти шляхопровід від подальших руйнувань проводимо такі заходи, – пояснює в.о. директор КП БРЕД Володимир Шваєнко.

Тріщини, що утворилися на місці швів на мосту востаннє ремонтували 10 років тому. Після того періодично латали. Цієї зими бригади виїжджали на об’єкт майже щотижня – здійснювали аварійні ремонти. Наразі усувають тут саму причину виникнення тріщин.  

Гарантійний термін таких робіт – 25 років. Після ремонту швів міст вкриють новим шаром асфальту.

Коштів вистачає поки що на самі деформаційні шви – 2 мільйони 600, а по асфальтобетону ми зможемо прорахувати трошки згодом, бо не знаємо, наскільки глибоко зруйновані шви,- каже Володимир Шваєнко.

Поки рух на цій ділянці ускладнений. Завершити роботи планують до кінця місяця.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, протягом серпня ускладнений рух також спостерігатиметься на вулиці Зарічанській.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook