Новини
Події

Діти з Хмельниччини поїхали на відпочинок до Франції

Талановиті та обдаровані діти з Хмельницької області отримали можливість відпочити за кордоном та дізнатися більше про Францію, в якій проведуть найближчі три тижні. Супроводжуватимуть їх перекладачі та медики, а в планах, крім відпочинку, також навчання та відвідання туристичних та історичних пам’яток.

Для поїздки за кордон обрали 35 переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів та спортивних змагань різних рівнів. Подорож організовували у співпраці з французькою стороною, яка активно допомогає Хмельниччині під час війни.

За словами начальника Хмельницької ОВА, поїздка для дітей – безплатна. Транспортні витрати покрили коштом обласного бюджету (200 тисяч гривень) та БФ “Захисти Хмельниччину” (75 тисяч гривень).

Проводжали дітей у цікаву та насичену подорож, під час якої вони будуть не лише відпочивати, а й навчатися та пізнавати культуру Франції, на головному майдані обласного центру.

Проводжаючи юних мандрівників, Сергій Гамалій нагадав їм:

Ви – українці, представлятимете нашу державу за кордоном, тож продемонструйте нашим побратимам, що Україна – країна талановитої, обдарованої молоді.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook