Новини
Екологія

Хмельничан запрошують долучитися до екологічної акції

Екологічна екскурсія, яку організовують для хмельничан, які мріють бачити водні артерії міста чистими та привабливими, буде тривалою. Тож тим, хто планує долучитися, рекомендують взяти з собою запас їжі та харчів на цілий день. Проте воно того варте, адже у фіналі подорожі заплановано висадити білі лілії в озеро у найбільшому парку Хмельницького.

Про чергову екологічну акцію повідомили у соцмережах. Екскурсія за водними рослинами для екологічної реабілітації озера в парку Чекмана запланована на неділю, 7 серпня.

Ви не тільки відпочинете на природі, але й послухаєте цікаву науково-популярну лекцію про гідроекологію, науку, що спрямована на відновлення річок. Також ми пересадимо водні рослини із торф’яних кар’єрів за містом в озеро в парку Чекмана, – повідомили організатори акції.

До кар’єру діставатися учасники екологічної екскурсії будуть електричкою. Місце зустрічі тих, хто захоче долучитися, – о 08.20 на залізничному вокзалі, біля пам’ятника Богдану Хмельницькому.

Повертаємось в місто о 18 вечора, тому слід взяти води і харчів на цілий день, – попередили організатори.

Долучитися можна написавши в особисті повідомлення організатору акції Павлу Везденецькому.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook