Новини
Новини від читача

У Хмельницькому активісти викрили підпільний бордель

Відео з масажного салону, в якому послуги з масажу надають у досить оригінальний спосіб, виклали у соцмережах. Ймовірно, “навели” на заклад активістів мешканці будинку, з яким він сусідить, і які цьому не зовсім раді з багатьох причин.

Яким чином вдалося активістам потрапити всередину, наразі невідомо. Очевидно, на охороні закладу зекономили. Менше з тим, хмельничанам вдалося відзняти процес “масажу”, щоправда, перервавши його при цьому.

Відео виклали у соцмережах, коротко прокоментувавши його так:

❗️ У центрі Хмельницького викрили бордель (18+)

Поспілкувалися активісти і з хмельничанами, які мають нещастя мешкати поруч із “салоном”.

Ми побачили, що тут виходять чоловіки. Вони ходять сюди цілодобово. Я не знаю, чому їм дозволено сюди приходити в будь-який зручний для них час. По-друге, коли ці чоловіки виходять, вони дуже часто гадять на плитку. По-третє, ми, мешканці будинку, проти того, щоб вони тут ходили, тому що коли тут ходять різні збоченці, нам страшно у двір випускати гуляти маленьких дітей, – поділилася враженнями від «сусідів» одна з мешканок будинку.

З працівницями салону активістам поговорити не вдалося – розмови вони уникали, хоч їм і пояснювали, що таким чином вони «можуть прорекламувати свій заклад, аби клієнтів побільшало».

Відреагували активісти і на ціни у закладі:

1800 гривень за простий класичний масаж. Дорогувато, звісно.

Хмельничани у коментарях відреагували на відео з гумором. Наявність у місті “борделю” їх не дуже вразила, а от адреса “салону” цікавить багатьох.

Фото ілюстративне. Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook