Новини
Суспільство

Лісівники попереджають мешканців Хмельниччини про “дров’яних” шахраїв

В очікуванні непростої зими на Хмельниччині активізувалися шахраї, які “спеціалізуються” на дровах. У правоохоронців вже зафіксували випадки, коли мешканці області піддалися на спокусливі пропозиції в інтернеті та залишилися і без грошей, і без палива. Відомі такі випадки також лісівникам Хмельниччини.

Зокрема, звертаються у соцмережах лісівники до мешканців Кам’янеччини.

З’явилось багато оголошень стосовно продажу дров паливних та переказу коштів на банківську карту. Попереджаємо, ні в якому разі не робіть цього! Оплата за дрова у Кам’янець-Подільському лісгоспі здійснюється лише за розрахунковим номером підприємства! – йдеться у повідомленні Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, на Хмельниччині купити деревину для опалення без ризику бути обманутими можна у лісовому інтернет-магазині, де, зокрема, можна придбати вже готові до використання колоті дрова.

Також поцікавилися у лісівників враженнями подолян від придбання дров, особливо – проблемами, які, можливо, виникали в процесі.

Якщо у вас виникли проблеми із купівлею опалювальних дров, будь ласка, розкажіть нам про це. Ми спробуємо якнайшвидше це вирішити. Опитування анонімне, але, за бажанням, ви можете залишити свій контактний номер телефону для зворотнього зв’язку, – зазначають в управлінні лісового господарства.

Опитування можна пройти за посиланням.

Також з ініціативи лісівників на Хмельниччині триває насіннєвий флешмоб, долучитися до якого може кожен.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook