Новини
Інфраструктура

У хмельницькій лазні відкриють громадську пральню

У Хмельницькій міській лазні №1 відкриють громадську пральню. Облаштують її за американським зразком. Безкоштовно скористатися нею зможуть вимушені переселенці, для решти клієнтів послуги будуть платними.

В одному з приміщень лазні наразі триває ремонт. Тут облаштовують громадську пральню. Запустити її планують у вересні. Встановлять 6 пральних та стільки ж сушильних машин.

В рамках проєкту безкоштовної громадської пральні для переселенців її розробили за типом американської моделі: завантажив – зачекав – забрав чисте та сухе.

Наразі сауни та парні міської лазні можуть безкоштовно відвідувати не лише вимушені переселенці, а й бійці територіальної оборони та учасники бойових дій, йдеться у сюжеті МТРК Місто. Безоплатними послуги для таких клієнтів стали з 24 лютого.

За три дні – п’ятниця, субота, неділя – лазню відвідують близько 60 вимушених переселенців. Військових – більше сотні.

В одній з парних одночасно можуть перебувати до 30 відвідувачів. Середня температура тут сягає 90 градусів, відносна вологість – понад 70%.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook