Новини
Інфраструктура

Внаслідок російських обстрілів на Хмельниччині зазнали пошкоджень два навчальні заклади

У березні Міністерство освіти і науки запустило інтерактивну карту закладів освіти в Україні, які було пошкоджено та зруйновано внаслідок збройної агресії Росії. На Хмельниччині, за даними цього ресурсу, пошкоджень зазнали два навчальні заклади.

На карті проєкту збирають інформацію про кількість пошкоджених і зруйнованих закладів освіти, а також втрати, завдані нашим закладам освіти внаслідок вторгнення Росії в Україну.

Узагальнену інформацію щодо пошкоджених та зруйнованих закладів освіти станом на 9 серпня оприлюднили у вигляді інфографіки в телеграм-каналі UA War Infographics. На цю дату зруйновано 230 навчальних закладів, пошкоджено – 1981.

Найбільше зруйновано та пошкоджено навчальних закладів на Донеччині (523). У чотирьох областях жоден навчальний заклад не постраждав.

Щодо Хмельницької області, то тут, за даними карти проєкту, внаслідок обстрілів постраждали два навчальні заклади: один дитсадок та одна школа.

Інформацію про пошкодження двох навчальних закладів на Хмельниччині начальник ОВА підтвердив та розповів, які роботи виконують для їх відновлення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook