Новини
Шепетівська міська

Мовний комунікаційний клуб планують відкрити у Шепетівці

У Шепетівці шукають однодумців для реалізації корисної ініціативи – відкриття мовного комунікаційного клубу в рамках проєкту “Єдині”. Працюватиме він раз на тиждень для того, щоб підтримати всіх охочих в їх бажанні перейти на українську мову.

Про ініціативу розповіли у соцмережах, роз’яснивши, що мовний комунікаційний клуб – це не уроки, не заняття, не лекції, а зібрання однодумців, які розмовлятимуть українською та підтримуватимуть один одного.

Шукаю учасників хорошої, а головне корисної ініціативи. Що робитимемо – розмовлятимемо українською! Не уроки, не заняття, не лекції – мовний комунікаційний клуб в рамках проєкту “Єдині” – підтримка у переході на українську мову, – йдеться у повідомленні рад­ни­ці го­ло­ви Шепетівської гро­ма­ди Оль­ги Пет­ро­вої.

Ініціатива спрямована на тих, хто хоче говорити українською, але досі не зміг наважитися, також на людей, які шукають однодумців для впевненого переходу на рідну мову. Можуть долучатися батьки, які прагнуть говорити зі своїми дітьми українською мовою. Також чекають на тих, хто працює у сфері послуг, де важливо знати українську мову

Що на вас чекатиме: коло однодумців, приємне комфортне спілкування, комунікаційна підтримка, актуальні та необхідні вам теми, – йдеться у повідомленні.

Приєднатися до неї можна у декілька способів:

Працюватиме мовний клуб за адресою: Шепетівська міська бібліотека, вулиця Героїв Небесної Сотні, 5 (четвер о 16.00)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook