Новини
Війтовецька селищна

На Хмельниччині випускник отримав за мультипредметний тест максимальні 600 балів

У громадах Хмельниччини продовжують ділитися успіхами цьогорічних випускників за результатами складання мультипредметного тесту. В одній з громад Хмельницького району мають беззаперечного лідера – юнак отримав по 200 балів з усіх трьох предметів.

Нагадаємо, національний мультипредметний тест цього року складався з трьох блоків: українська мова, математика, історія України. Через війну в Україні він замінив традиційне ЗНО, яке було скасоване.

За результатами тестування чимало освітніх закладів Хмельниччини можуть похвалитися своїми випускниками, які отримали омріяні 200 балів за два предмети. А у Війтовецькій громаді мають свого “чемпіона”, який отримав по 200 балів з усіх предметів, що входили до тесту.

Одинадцятикласник Арсен Долічний набрав максимальні 600 балів під час написання мультипредметного тесту! Трикратний 200-бальник – цілеспрямований і талановитий випускник Війтовецького ліцею. Щиро радіємо успіхам Арсена. Впевнені, що попереду будуть ще більші досягнення, а любов до знань лише допомагатиме в цьому. Радіємо, що маємо таких розумних дітей. Наше майбутнє в надійних руках! – йдеться в повідомленні на сторінці Війтовецької ОТГ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook