Новини
Кримінал

Мешканця Шепетівщини за напад на односельців помістять у психіатричний заклад

Як покарання суд визначив мешканцю Шепетівщини госпіталізацію до психіатричного закладу з суворим наглядом. Судово-психіатрична експертиза встановила, що на момент скоєння злочину та дотепер чоловік страждає на хронічне психічне захворювання, не усвідомлює свої дії та не керує ними, отож має перебувати під суворим наглядом лікарів.

Як повідомили у Хмельницькому апеляційному суді, злочин мешканець села на Шепетівщині скоїв серед восени минулого року. Одного з односельців вдарив ножем у груди, іншого – побив руками та ногами. Жінку, яка намагалася завадити побиттю, погрожував вбити.

Медики діагностували в обох потерпілих легкі тілесні ушкодження. Очевидці події зазначили, що для нападу в їхнього односельця причин не було, попри це, він поводився агресивно.

Дії обвинуваченого правоохоронці кваліфікували як замах на умисне вбивство, замах на умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство та погроза вбивством.

Після висновку судово-психіатричної експертизи суд перекваліфікував його дії з замаху на вбивство на заподіяння тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості та таких, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook