Новини
ДТП

На Хмельниччині у “нетверезій” ДТП з мотоциклом загинув неповнолітній

Порушивши вимоги комендантської години та сівши за кермо нетверезим, 21-річний мешканець Хмельниччини наразив на небезпеку і себе, і своїх пасажирів. Поїздка завершилася трагічно. Любителю нічних катань напідпитку загрожує до 10 років ув’язнення.

Дорожньо-транспортна пригода сталася минулої ночі на Старокостянтинівщині, неподалік села Бутівці. За кермом мотоцикла Lifan перебував мешканець села Костянець. Не впоравшись з керуванням транспортом, він з’їхав у кювет та перекинувся разом з мотоциклом та пасажирами.

В результаті ДТП 16-річний юнак, мешканець села Стецьки, загинув від отриманих травм на місці події. Інший пасажир – 18-річний мешканець Старокостянтинова, отримав травми і був госпіталізований. Водій також травмувався, йому медичну допомогу надали на місці.

За фактом ДТП, що спричинила смерть потерпілого, відкрите кримінальне провадження. Водія затримали. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Далі на чоловіка очікує суд, повідомили у поліції Хмельницької області.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook