Новини
Погода

Погода на 22 серпня: дощі з грозами знову обіцяють на Хмельниччині

На Хмельниччину повертаються опади – на завтра синоптики обіцяють і дощі, і грози. Разом з тим, все ще триматиметься спекотна погода. Перепади температур між ніччю та днем спричинять ранкові тумани.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 22 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, вночі  без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями грози. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 23-28° тепла.

Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Удень, можливо, пройде дощ із грозою, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вранці +21, вдень +26, ввечері +23.

У Кам’янці-Подільському ранок буде ясним, в середині дня небо вкриється хмарами, вони протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +29, ввечері +24.

Небо у Шепетівці цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +20, вдень +27, увечері +23.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook