Новини
Інфраструктура

До Дня незалежності України у Хмельницькому тематично та патріотично прикрасили тролейбус (ФОТО)

Тролейбус єдності та віри” презентували у Хмельницькому напередодні найважливішого свята України. В його оформленні використали роботи художниці з Чернігівщини, яка з власного досвіду знає, що таке жах російської окупації.

Тематично прикрашені тролейбуси для Хмельницького – вже давно не новина. Був у Хмельницькому різдвяний тролейбус, був “героїчний” – зі світлинами новітніх українських міст-героїв. А до Дня незалежності України у комунальному підприємстві «Електротранс» підготували “тролейбус єдності та віри”. Як зазначають на підприємстві, основний сенс його оформлення – стійкість українського народу і віра у перемогу.

Зображення дівчини з глибоким поглядом – це Україна, яка перемагає і проростає вірою, життям, хлібом і добром… Зображення на передньому плані тролейбуса – також образ нашої такої молодої і красивої України (лише 31), але вже сивої від болю і ран, страждання і сліз…повідомили на сторінці комунального підприємства.

У тематичному декоруванні тролейбуса використали роботи художниці Катерини Васечко, української мисткині, яка створила серію патріотичних малюнків на тему незламності України під час російської агресії та сама пережила жах окупації у місті Ніжин Чернігівської області.

Також на тролейбусі є рядки віршів Тараса Шевченка та патріотичні гасла.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook