Новини
Кам'янець-Подільська міська

Переселенці зробили подарунок мешканцям Кам’янця на знак подяки за прихисток (ФОТО)

У святкові дні Кам’янець-Подільський прикрасили патріотичними фотозонами, облаштували місце пам’яті героїв, а в подарунок від внутрішньо переміщених осіб за наданий прихисток місто отримало лавочку.

Кубічні інсталяції, подібні до тих, що встановлені у Хмельницькому, з’явилися і в Кам’янці-Подільському. У День незалежності України містяни могли побачити на них портрети героїв, які віддали своє життя за те, аби українці могли відзначити свято у відносно безпечній атмосфері.

Також у місті встановили синьо-жовті фотозони.

А від переселенців, які знайшли прихисток у місті, кам’янчани отримали подарунок.

Таку лавочку подарували нашому місту українці, які з початку війни змушені були покинути рідний дім і переїхати в чуже місто. Кам’янець-Подільський. Для багатьох воно стало тимчасовим прихистком, для декого – рідним назавжди. Сьогодні в наших думках і серцях одне бажання – перемогти ворога, який століттями плюндрував українську землю! Перемогти разом. Тому цей об’єкт, що презентували вимушені переселенці на знак подяки кам’янчанам за підтримку і допомогу, – це маленький символ нашої віри та єдності,прокоментували у міській раді Кам’янця-Подільського.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook