Новини
Спорт

Хмельницька поліцейська здобула перемогу у забігу з перешкодами на спортивному фестивалі (ФОТО)

Змагання проводили у Хмельницькому, в рамках всеукраїнського спортивного фестивалю «Воля Fest». У них взяли участь понад дві сотні хмельничан, мешканців області та інших міст України.

Одна з учасниць заходу – старша лейтенантка поліції Каріна Яструб. Вона перемогла у найважчому з турнірів – забігу з перешкодами.

Як розповіли у поліції Хмельницької області, на дистанції учасникам потрібно було пробігти 10 км по пересіченій місцевості. На шляху на спортсменів чекало 16 різноманітних перешкод. Бігти доводилося з 15-кілограмовим мішком на плечах, з шиною, повзти, долати підйоми, канави з водою, різні смуги перешкод, перестрибувати колоди. Це змагання було не лише на швидкість, а й на силу, витривалість та бойовий дух.

Старша дільнична офіцерка поліції відділення поліції № 1 Хмельницького райуправління Каріна Яструб отримала у цьому випробуванні беззаперечну перемогу. Прийшовши на службу в поліцію, вона захопилася бігом і за останні кілька років отримала чимало перемог у різних змаганнях та марафонах, – повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельниччини.

Спортивний фестиваль мав благодійну мету – усі зібрані під час нього кошти були перераховані на придбання найсучаснішого приладу нічного бачення для Збройних Сил України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook