Новини
Увага!

Міський голова Кам’янця закликав містян бути уважними до сигналів тривоги найближчими днями

Повідомлення для мешканців Кам’янця-Подільського про необхідність бути пильними та не нехтувати сигналами тривоги міський голова опублікував на своїх сторінках у соцмережах.

Причину появи такого повідомлення міський голова не пояснює, лише закликає мешканців громади в період 26-27 серпня особливо дбати про свою безпеку.

Шановна громадо Кам’янця-Подільського! Прошу СЬОГОДНІ/ЗАВТРА особливо бути пильними і не нехтувати сигналами ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! – написав Михайло Посітко.

Нагадаємо, у День незалежності України від “прильотів” постраждали мешканці Шепетівки, будинки яких пошкодила вибухова хвиля внаслідок влучання двох ворожих ракет в одне з підприємств критичної інфраструктури міста. Наразі у райцентрі продовжують фіксувати збитки, завдані обстрілом. Мешканцям міста радять робити це самостійно та звертатися по влади по матеріали, необхідні для тимчасової ліквідації пошкоджень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook