Новини
Погода

Погода на 29 серпня: дощі та грози прогнозують на Хмельниччині

Нарешті синоптики обіцяють мешканцям Хмельниччини опади, які принесуть трохи прохолоди. Головне, аби обійшлося без підтоплень та інших катаклізмів. Температура повітря, відповідно, дещо знизиться.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у понеділок, 29 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 25-30° тепла.

Похмура погода буде триматися у Хмельницькому весь день, вранці очікується недовге прояснення. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ. Температура повітря вранці +22, вдень +28, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +30, ввечері +23.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дощ. Температура повітря вранці +21, вдень +27, увечері +21.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook