Новини
Увага!

Хмельничанина, підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, розшукують у сусідній області

Оголошення про розшук мешканця Хмельницького поширили правоохоронці Вінниччини. Зазначається, що чоловіка підозрюють у скоєнні тяжкого злочину. Мешканців області просять допомогти у пошуках хмельничанина. Ймовірно, допомогти у пошуках можуть і мешканці Хмельниччини.

Як йдеться у повідомленні поліції Вінницької області, 38-річний хмельничанин Олександр Безпалько підозрюється у завданні “умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого способом, що має характер особливого мучення, або вчиненого групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого” (частина 2 статті 121 ККУ)

Прикмети розшукуваного: худорлявий, зростом 155-165 см. Додали у повідомлення також фото.

Зазначено, що чоловік може переховуватися на території Літинської територіальної громади.

Всіх, хто має інформацію про місце перебування розшукуваного, просять на умовах конфіденційності повідомити про це за телефонами: (0432) 59-49-00 або 102.

Нагадаємо, днями у центрі Хмельницького стався конфлікт, під час якого було важко травмовано 43-річного чоловіка. У нападі з ножем та побитті хмельничани звинуватили ромів. Поліція встановила всіх учасників конфлікту та попередила мешканців міста про відповідальність за самосуд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook