Новини
Інфраструктура

В Укрзалізниці для нової електрички призначили додаткові зупинки на Хмельниччині

Двоповерхова Škoda, яка курсує між Києвом та Луцьком, матиме додаткові зупинки на території Хмельницької області. Вдосконалили також поїзд, який проходить через область, рухаючись зі столиці до Закарпаття.

Як повідомили в “Укрзалізниці”, п’ять зупинок для електрички “Київ – Луцьк – Київ” додали на прохання пасажирів. Тож відтепер двоповерхова Škoda, яка почала курсувати з 23 серпня, зупинятиметься не лише у Шепетівці, а й у Полонному та Славуті. На графік руху, кажуть у залізничників, це не вплинуло – час прибуття до кінцевих станцій майже не зміниться.

Вдосконалили також ще один з потягів, який курсує через Хмельниччину. З 21 вересня в Укрзалізниці додадуть вагонів до поїзда №13/14 “Київ – Солотвино” та зроблять його двогрупним. За інформацією пресслужби, завдяки цьому Рейс №13/123-14/124 “Київ – Солотвино, Ужгород” стане одним із найзручніших з-поміж тих, що курсують зі столиці до Закарпаття з-поміж усіх рейсів зі столиці.

Нагадаємо, поїзд “Київ – Солотвино” має чотири зупинки на території Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook